Tre søndagskampe

Randers, Aarhus og Odense.

Tre kampe på en søndag. Omstændighederne gjorde, at jeg var nødt til at dække alle tre Superligakampe kl 14, kl. 16 og kl. 20.

Lægger lidt planer på forhånd, men må improvisere undervejs alt efter hvordan kampene skrider frem – det er trods alt vigtigst at få gode og relevante skud i kassen, frem for hvor besværligt tingene eventuelt måtte bliver for mig.

Er kommet på de danske stadions i snart 25 år, så kender gamet, smutvejene, parkeringsmulighederne og har frem for alt et godt netværk, der kan hjælpe mig godt på vej. 

Der var rigtig fine billeder i kampen fra Randers. Både action, jubel, målbilleder og andet.

RANDERS, DENMARK – AUGUST 19: Johnny Thomsen of Randers FC and the players of Randers FC walks on to the pitch prior to the Danish Superliga match between Randers FC and Hobro IK at BioNutria Park on August 19, 2018 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
RANDERS, DENMARK – AUGUST 19: Jonas Bager of Randers FC and Martin Mikkelsen of Hobro IK compete for the ball during the Danish Superliga match between Randers FC and Hobro IK at BioNutria Park on August 19, 2018 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
RANDERS, DENMARK – AUGUST 19: Andre Romer of Randers FC scores the 1-0 goal during the Danish Superliga match between Randers FC and Hobro IK at BioNutria Park on August 19, 2018 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
RANDERS, DENMARK – AUGUST 19: Andre Romer of Randers FC celebrates during the Danish Superliga match between Randers FC and Hobro IK at BioNutria Park on August 19, 2018 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Indimellem under en kamp, så vælger jeg at fokusere på træneren, selv når et angreb er i gang. Risikoen for at misse en scoring er jo til stede. Til gengæld får jeg billeder af træneren der jubler, HVIS der altså bliver scoret.

Det var tilfældet ved 3-0 scoringen til Randers. Et par hurtige skud af Thomasberg, der jubler og så dreje kameraet ud på banen for at finde målscoreren, som jeg jo ikke ved hvem er, fordi jeg ikke har set scoringen – men ved at kigge på hvordan spillerne reagerer, så plotter jeg hurtigt, at Saba Lobzhanidze er manden bag målet – og får skudt rigtig fine billeder af ham.

RANDERS, DENMARK – AUGUST 19: Thomas Thomasberg, head coach of Randers FC celebrates during the Danish Superliga match between Randers FC and Hobro IK at BioNutria Park on August 19, 2018 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
RANDERS, DENMARK – AUGUST 19: Andre Romer, Kevin Conboy and Saba Lobzhanidze of Randers FC celebrate after scoring their third goal during the Danish Superliga match between Randers FC and Hobro IK at BioNutria Park on August 19, 2018 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Med 3-0 i Randers til hjemmeholdet efter 67 minutters spil, så vurderede jeg, at tiden var kommet til at sætte kursen sydover mod Aarhus.

I Aarhus missede jeg det første kvarter og derved også det straffespark som AGF keeper Aleksandar Jovanovic nappede. Ærgerligt…

Mest ærgerligt er nu, at jeg missede chancen for at snakke med mine gode kollegaer før og efter kampen, fordi jeg havde travlt…

Til gengæld var der langt fra de samme gode billeder fra spillet på banen i Aarhus som kampen i Randers – måske var det kampens skyld, måske var det min skyld…når jeg nu kommer hu hej frem til kampen efter kickoff og derved ikke rigtig får fornemmelsen af det hele.

Jeg ved det ikke og måske er det bare tilfældigt. Bilder mig ind, at store dele af kampen forløb lidt håndbold-agtigt…AGF stod langt tilbage på banen og FCK kører bolden runden. Så mangler duellerne, nærkampene og de ekstra gode actionbilleder.

AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Peter Ankersen of FC Copenhagen and Casper Hojer Nielsen of AGF Aarhus compete for the ball during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Goalkeeper Aleksandar Jovanovic of AGF Aarhus and Dame N’Doye of FC Copenhagen compete for the ball during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Numbers of spectators on the scoreboard during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Viktor Fischer of FC Copenhagen, Adama Guira of AGF Aarhus and Dino Mikanovic of AGF Aarhus compete for the ball during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Jens Stage (not pictured) of AGF Aarhus scores the 1-0 goal against Goalkeeper Stephan Andersen of FC Copenhagen during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Jens Stage of AGF Aarhus celebrates after scoring their first goal during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Med 1-0 til AGF i slutminutterne, så havde jeg bestemt mig for, at blive på stadion i ti minutter ekstra, for at skyde jublende AGF spillere og skuffede FCK spillere. Med den indbyggede hurdle, at jeg så ikke kunne komme hurtig væk fra stadion, for at nå kampen i Odense i tide.

Viktor Fischer forstyrrede heldigvis dén plan. Heldigt af to grunde:

– dels sad jeg lige der hvor han kommer løbende ud for at juble mod AGF fansene, som havde råbt efter ham hele anden halvleg

– dels fordi jeg så besluttede at forlade stadion i samme sekund slutfløjtet lød, fordi en uafgjort kamp sjældent bringer de store jubel- eller skuffelsesbilleder frem.

AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Viktor Fischer of FC Copenhagen scores the 1-1 goal during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Viktor Fischer of FC Copenhagen celebrates after scoring their first goal during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Viktor Fischer of FC Copenhagen celebrates after scoring their first goal during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Viktor Fischer and Peter Ankersen of FC Copenhagen celebrate after scoring their first goal during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Viktor Fischer of FC Copenhagen celebrates after scoring their first goal during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Man sidder fast i trafikken, hvis man kommer bare nogle få minutter for sent ud fra stadion. Så jeg løb (ja, LØB!) hen efter mit remotekamera, der stod bag AGF keeperens mål i anden halvleg. Småløb ud til bilen og kom væk fra stadion i tide – og nåede frem til Odense 30 minutter før kampstart…ro på…

I Odense blev der også scoret i allersidste minut – dén scoring sad jeg til gengæld sådan cirka 110 meter fra, så billederne af det blev lidt lala…

Til gengæld var der flere gode actionbilleder fra kampen. Specielt billeder af OB’s nye, unge håb Julius Eskesen var godt – spændende spiller.

ODENSE, DENMARK – AUGUST 19: Jakob Michelsen, head coach of OB Odense prior to the Danish Superliga match between OB Odense and FC Midtjylland at Nature Energy Park on August 19, 2018 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
ODENSE, DENMARK – AUGUST 19: Julius Eskesen of OB Odense in action during the Danish Superliga match between OB Odense and FC Midtjylland at Nature Energy Park on August 19, 2018 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
ODENSE, DENMARK – AUGUST 19: Julius Eskesen of OB Odense and Alexander Munksgaard of FC Midtjylland compete for the ball during the Danish Superliga match between OB Odense and FC Midtjylland at Nature Energy Park on August 19, 2018 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
ODENSE, DENMARK – AUGUST 19: Marc Dal Hende of FC Midtjylland celebrates after scoring their first goal during the Danish Superliga match between OB Odense and FC Midtjylland at Nature Energy Park on August 19, 2018 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
ODENSE, DENMARK – AUGUST 19: Nicklas Helenius of OB Odense celebrates after scoring their first goal during the Danish Superliga match between OB Odense and FC Midtjylland at Nature Energy Park on August 19, 2018 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
ODENSE, DENMARK – AUGUST 19: Goalkeeper Sten Michael Grytebust of OB Odense celebrates after scoring their first goal during the Danish Superliga match between OB Odense and FC Midtjylland at Nature Energy Park on August 19, 2018 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
ODENSE, DENMARK – AUGUST 19: Nicklas Helenius of OB Odense celebrates after scoring their first goal during the Danish Superliga match between OB Odense and FC Midtjylland at Nature Energy Park on August 19, 2018 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

En småtravl dag sluttede ved midnatstide, da jeg var hjemme igen.

Det gik igen rigtig fint og jeg regner med, at alle har fået det de kunne forvente, trods et smidt kvarter af en halvleg i to kampe. Risikoen for at skuffe nogen undervejs er bestemt til stede. Jeg må så bare håbe, at dem man måtte skuffe, mindes de gange hvor man har gjort en ekstra indsats…;-)