Det andet

Som altid, så skyder jeg i dagligdagen andre billeder end dem fra sidelinien ved en fodboldkamp.

Her henover sommeren har det ikke været anderledes. Jeg laver billeder til fagblade, organisationer, erhvervskunder etc og de har sædvanligvis intet med sport at gøre. Det foregår mest på Sjælland, med enkelte afstikkere til Fyn og tilgangen til billederne er lidt anderledes end til sport, da der oftest foregår ved at personerne bliver instrueret og jeg har lys, stativer og diverse med…

En af de sjovere opgaver – som dog også var sportsrelateret – kom fra badmintonspilleren Anders Skaarup, der normalt spiller double sammen med Kim Astrup. De blev i april europamestre og ligger  pt. nr. ni på verdensranglisten.

Anders kender jeg primært fra hans tid hos Team Skælskør Slagelse, der spiller i Badmintonligaen og jeg laver alle holdets billeder fra deres kampe. Han skulle bruge lidt anderledes billeder til Instagram og andre SoMe, så vi brugte et par timer i Brøndby Hallen efter en træning. 

Det var en sjov dag og Anders er en festlig fyr og ikke angst for selv at foreslå nogle vildere ting – du kan se lidt billeder her.

Badmintonspiller Anders Skaarup Rasmussen, Danmark
Foto © Lars Rønbøg
Badmintonspiller Anders Skaarup Rasmussen, Danmark
Foto © Lars Rønbøg
Badmintonspiller Anders Skaarup Rasmussen, Danmark
Foto © Lars Rønbøg
Badmintonspiller Anders Skaarup Rasmussen, Danmark
Foto © Lars Rønbøg

Desuden kan du her se lidt billeder fra øvrige opgaver jeg har lavet de seneste uge og henover sommeren. Bl.a. screenshots af hvordan billederne er endt med at blive brugt i magasiner.

Pensioneret maskinmester Gunner Andersen påŒ erhvervsgartneri i Ørslev
Foto © Lars Rønbøg
Nordic Sugar i Nakskov
Foto © Lars Rønbøg
FlåŒdestationen i Korsør
Foto © Lars Rønbøg

Den forgangne uge bød også på holdfoto hos Brøndby. Det færdige billede lader jeg klubben om selv at offentliggøre, men her har du inden opstillingen kom helt på plads.

Opstilling til holdfoto Brøndby IF 2018
Foto © Lars Rønbøg

Søndag nåede jeg kamp i Horsens og i Herning – I kender sikkert resultatet af kampene, så her er lidt andre billeder uden kommentarer fra de to kampe.

SLUT

HERNING, DENMARK – SEPTEMBER 16: (EDITORS NOTE: Image has been processed using a digital filter) Viktor Fischer and Rasmus Falk leaving the pitch after warming up prior to the Danish Superliga match between FC Midtjylland and FC Copenhagen at MCH Arena on September 16, 2018 in Herning, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
HERNING, DENMARK – SEPTEMBER 16: (EDITORS NOTE: Image has been processed using a digital filter)
Jakob Poulsen of FC Midtjylland scores the 1-0 goal against Goalkeeper Jesse Joronen of FC Copenhagen during the Danish Superliga match between FC Midtjylland and FC Copenhagen at MCH Arena on September 16, 2018 in Herning, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

 

HORSENS, DENMARK – SEPTEMBER 16: General view of AC Horsens walking on to the pitch prior to the Danish Superliga match between AC Horsens and AGF Aarhus at CASA Arena Horsens on September 16, 2018 in Horsens, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
HORSENS, DENMARK – SEPTEMBER 16: Kasper Junker of AC Horsens scores the 1-0 goal during the Danish Superliga match between AC Horsens and AGF Aarhus at CASA Arena Horsens on September 16, 2018 in Horsens, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
HORSENS, DENMARK – SEPTEMBER 16: Sammy Skytte of AC Horsens in action during the Danish Superliga match between AC Horsens and AGF Aarhus at CASA Arena Horsens on September 16, 2018 in Horsens, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
HORSENS, DENMARK – SEPTEMBER 16: Bo Henriksen, head coach of AC Horsens celebrates with a dejected David Nielsen, head coach of AGF Aarhus in the background after the Danish Superliga match between AC Horsens and AGF Aarhus at CASA Arena Horsens on September 16, 2018 in Horsens, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)