Day at the Office

Torsdag i sidste uge bød på Europa League kamp i Parken, hvor FC København mødte FC Zenit.

Et godt, russisk hold og FC København skal være tilfredse med uafgjort, trods nogle store målchancer undervejs. 

Billedmæssigt bød kampen ikke på det store – en enkelt godt fanbillede, skudt umiddelbart efter Pieros Sotiriou scorede til 1-1, er jeg tilfreds med – resten er af mine billeder fra den kamp er metervare….

COPENHAGEN, DENMARK – SEPTEMBER 20: Pieros Sotiriou of FC Copenhagen celebrates after scoring their first goal during the UEFA Europa League match between FC Copenhagen and FC Zenit at Telia Parken Stadium on September 20, 2018 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
COPENHAGEN, DENMARK – SEPTEMBER 20: Pieros Sotiriou of FC Copenhagen celebrates after scoring their first goal during the UEFA Europa League match between FC Copenhagen and FC Zenit at Telia Parken Stadium on September 20, 2018 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
COPENHAGEN, DENMARK – SEPTEMBER 20: The fans of FC Copenhagen cheer during the UEFA Europa League match between FC Copenhagen and FC Zenit at Telia Parken Stadium on September 20, 2018 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Endnu værre, rent billedmæssigt, blev det lørdag i Randers, hvor Vendsyssel FF var på besøg. Jeg sad efter en halv times spil og spekulerede på, hvornår jeg mon skød et godt billede, for jeg havde intet fra kampen på det tidspunkt jeg kunne være bekendt at sende af sted…

Det blev lidt bedre i anden halvleg, hvor der også kom en par Randers-scoringer. Med kun 2.600 tilskuere på stadion er det også så-som-så med inspirationen, da mange af billederne viser tomme tilskuerpladser i baggrunden…not good!

RANDERS, DENMARK – SEPTEMBER 22: Saba Lobzhanidze and Erik Marxen of Randers FC celebrate after scoring their first goal during the Danish Superliga match between Randers FC and Vendsyssel FF at BioNutria Park on September 22, 2018 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
RANDERS, DENMARK – SEPTEMBER 22: Mikkel Kallesoe of Randers FC and Mikkel Wohlgemuth of Vendsyssel FF compete for the ball during the Danish Superliga match between Randers FC and Vendsyssel FF at BioNutria Park on September 22, 2018 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Jeg overnattede i det jyske, for at være klar til middagskampen i Haderslev, hvor der til gengæld ikke var nogle scoringer, men trods alt fine actionbilleder.

Erik Sviatchenko fik rødt kort efter bare 25 minutters spil, men man kunne rent faktisk ikke se på spillet, at FC Midtjylland var en mand i undertal – de kom frem til et pænt antal målchancer.

Jeg havde sat mig i Sønderjyskes angrebs-ende i anden halvleg, fordi jeg vurderede at hjemmeholdet ville have mest spil og på et tidspunkt afgøre kampen, men syntes egentlig, at jeg skød mere ned mod det andet mål, hvor FC Midtjylland i perioder havde deres store målchancer. Er faktisk ret imponerede over, at FC Midtjylland kunne holde den kadence trods de 10 mod 11.

HADERSLEV, DENMARK – SEPTEMBER 23: Erik Sviatchenko of FC Midtjylland walks off the pitch after receiving a red card from referee Referee Jorgen Daugbjerg Burchardt during the Danish Superliga match between Sonderjyske and FC Midtjylland at Sydbank Park on September 23, 2018 in Haderslev, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
HADERSLEV, DENMARK – SEPTEMBER 23: Kian Hansen of FC Midtjylland and Mart Lieder of Sonderjyske compete for the ball during the Danish Superliga match between Sonderjyske and FC Midtjylland at Sydbank Park on September 23, 2018 in Haderslev, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Efter kampen drog jeg til Aarhus – i tilpas god tid til, at jeg kunne nå at fange Brøndby fans gå gennem skoven. 

Selve kampen var dramatisk og en rigtig AGF-Brøndby kamp. I første halvleg sad jeg i Brøndbys angrebs-ende og blev siddende på den banehalvdel, fordi jeg mente, at AGF ville gå med sejren – og denne gang fik jeg ret i mine antagelser.

Der kom bl.a. et fint billede af Brøndby keeper Marvin Schwäbe ud af min placering på sidelinien, da Tobias Sana scorede sejrsmålet til 3-2. De bedste billeder fra kampen viser frustrerede og opgivende Brøndby spillere – og sådan er det indimellem, at andres uheld giver de bedste situationer for en fotograf.

Med fem scoringer, mange fanbilleder og dramatik, så bruger man også mere tid efter kampen, fordi der er meget materiale. Drog fra Aarhus to timer efter kampen.

Det var dén dag, der startede kl 9:00 med afgang fra hotellet i Horsens og sluttede 00:30 da jeg var hjemme igen…a day at the office…

AARHUS, DENMARK – SEPTEMBER 23: Brondby IF fans walking towards the stadium prior to the Danish Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on September 23, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – SEPTEMBER 23: General view of the AGF Aarhus fans and two teams walking on to the pitch prior to the Danish Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on September 23, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – SEPTEMBER 23: Kamil Wilczek of Brondby IF and Pierre Kanstrup of AGF Aarhus in action during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on September 23, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – SEPTEMBER 23: Fans of Brondby IF during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on September 23, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – SEPTEMBER 23: Johan Larsson of Brondby IF speaks to Alexander Zorniger, head coach of Brondby IF during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on September 23, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – SEPTEMBER 23: Tobias Sana (not pictured) of AGF Aarhus scores the 3-2 gal against Goalkeeper Marvin Schwabe of Brondby IF during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on September 23, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – SEPTEMBER 23: Tobias Sana of AGF Aarhus celebrates after scoring their third goal during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on September 23, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – SEPTEMBER 23: Johan Larsson and Hany Mukhtar of Brondby IF showing frustration during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on September 23, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – SEPTEMBER 23: Martin Spelmann of AGF Aarhus and Hany Mukhtar of Brondby IF compete for the ball during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on September 23, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
AARHUS, DENMARK – SEPTEMBER 23: David Nielsen, head coach of AGF Aarhus, Ruben Selles, assistant coach of AGF Aarhus and Peter Christiansen, sports director of AGF Aarhus celebrate after the Danish Superliga match between AGF Aarhus and Brondby IF at Ceres Park on September 23, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)